Vanaf het moment dat je ons belt zijn we er voor je.    

Het verzorgen van de overledene, met of zonder hulp van nabestaanden. Het overleg over het maken van de keuze waar de overledene de laatste dagen mag zijn en hiervoor zorg dragen. Het bespreken van de uitvaartwensen, het opstellen van een persoonlijke rouwkaart. Het zorg dragen voor de wettelijke formaliteiten. De invulling van het afscheid. De dag van het afscheid verzorgen. De begeleiding in de dagen tot en op de dag van het afscheid. Na afloop samen nog eens napraten.  

Kortom alles wat met een afscheid te maken heeft op ons vakgebied. Op de manier die de nabestaande van ons vraagt. Met een open blik voor alle wensen en meningen. Met en voor elkaar.

Overzichtelijk, ook in de kosten. Vooraf weten waar je aan toe bent. Voor bijna ieder budget. Elkaar helpen. Dat is waar wij voor staan.

Wij bieden ook de service om, wanneer er (nog lang) geen sprake is van een overlijden bij je aan tafel te komen zitten en jouw wensen te bespreken. Doodgaan hoort bij het leven. Hoe dan ook. Toch is het goed om tijdens je leven al aan uw dood te denken. Of dat van je partner. Of ouder. En er dan niet alleen over denken. Maar ook over praten. Met uw partner het liefst?  Of met andere familieleden? Zodat als er iets gebeurd, je nabestaanden weten wat je wensen zijn. En het afscheid verloopt zoals jij het graag zou willen. Dit is voor nabestaanden heel erg waardevol. Zo hoeven ze in al hun emotie niet te twijfelen of ze het wel goed doen. En dat maakt het allemaal net iets zachter. Wij helpen je daar graag bij. Door het geven van tips om het praten over de dood makkelijker te maken. Neem gerust eens contact op en maken we een afspraak. Gewoon een goed gesprek in je eigen omgeving. Vrijblijvend. Maar wel stof om over na te denken. Wij zetten het op papier en zorgen ervoor dat je het ergens neer kunt leggen. Voor je weet maar nooit…..

Bel of mail gerust!


Birgit Boer
Lucia afscheid met zorg
06 1888 538206