Toelichting
Zeer recent hebben wij samen met de uitvaartbegeleidster de uitvaart van mijn grootmoeder georganiseerd. We hebben haar ervaren als een uitstekende, ervaren uitvaartbegeleidster en bovenal een warm mens. Vanaf het eerste contact toonde zij zich 200% betrokken en stond ons bij in alles waar we mee te maken kregen. Geen vraag was teveel, en dankzij haar begeleiding werden de dagen voorafgaand aan de uitvaart en het afscheid zelf een prachtige herinnering om op terug te kunnen kijken.

Review door Marcel

Birgit heeft de uitvaart van mijn vrouw verzorgd. Wat een geweldig mens!!! ze luistert naar je verhaal en maakt aan de hand van een levensloop een draaiboek voor de uitvaart. Ze is echt betrokken bij de nabestaande. De uitvaart was tot in de puntjes geregeld en ook de nazorg is uitstekend. Na een poosje ff een belletje, met kerst een kaartje......... dat doet een mens goed!!! Birgit je bent een topper!!!!!

ervaringen met Lucia-afscheidmetzorg

Birgit kan heel goed luisteren en filtert hierdoor tussen de regels door heel essentiƫle punten die goed passen in het afscheid. Ze heeft veel aandacht voor nabestaanden, is erg betrokken en denkt mee. Alles was heel goed geregeld. Ik hoefde me nergens druk om te maken.


familie